Vakantiehuis in Ardennen huren 您所在的位置:网站首页 aywaille bezienswaardigheden Vakantiehuis in Ardennen huren

Vakantiehuis in Ardennen huren

#Vakantiehuis in Ardennen huren | 来源: 网络整理| 查看: 265

Vakantiehuis Ardennen

Bent u natuurliefhebber en geniet u van rust óf bent u juist graag omgeven door cultuur, historie en mooie steden? Dan is een vakantie in de Ardennen iets voor u. Hier bent u omringd door veel bos in een zeer heuvelachtig landschap. Ontdek de provincies Henegouwen, Wallonië en grotendeels in Belgisch-Luxemburg tijdens uw verblijf en kom genieten!

Populaire bestemmingen Vakantiehuizen Durbuy Vakantiehuizen La-Roche Vakantiehuizen Somme Leuze Vakantiehuizen Barvaux Alle vakantiehuizen in de Ardennen Gewenste ligging Vakantiehuizen bij het water Vakantiehuizen bij het bos Vakantiehuizen op een vakantiepark Groepsaccommodaties Alle gewenste liggingen Ga snel naar Vakantiehuizen met zwembad Vakantiehuizen met sauna Vakantiehuizen huisdieren toegestaan Vakantiehuizen met internet Alle resultaten

Voor de natuurliefhebbers en vakantiegangers hebben wij prachtige vakantiehuizen in de Ardennen. Hier ontdekt u de mooiste dorpen en steden in het dal (of juist halverwege de heuvels) waar u heerlijk bourgondisch kunt genieten.

Zomer of wintervakantie?

In de Ardennen kunt u zowel in de zomer als in de winter genieten van allerlei activiteiten. In de winter is er ook kans op sneeuw bij een hoogte van 600 meter en hier zijn dan ook skipistes en skiliften aangelegd. Een besneeuwd landschap blijft een idyllisch gezicht, maar in de zomer is het hier ook fantastisch genieten. In die tijd van het jaar is het hier intens groen en hoort u de beekjes (die u tijdens een wandel- of mountainbike-tocht absoluut zult tegenkomen) zeker stromen. Dit maakt de Ardennen voor alle seizoenen een uitstekende uitvalsbasis voor een vakantie!

Een vakantiehuis midden in de natuur

De Ardennen is voor velen dé perfecte vakantiebestemming door de prachtige natuur die deze regio rijk is. Heerlijk wandelen kunt u bijvoorbeeld langs de vele gemankeerde wandelpaden van het Natuurpark de Hoge Venen. Dit schitterende natuurpark is met zijn 400.000 hectare het grootste hoogveengebied van Europa. Het betreft een mysterieus landschap waar hoogveen afgewisseld wordt met rotsige ravijnen, bos, heide en graslanden. Populaire wandelstartpunten om de Hoge Venen te ontdekken zijn Baraque Michel, Mont Rigi en Signal de Botrange. Signal de Bortrange, in het hart van de Hoge Venen, is met zijn 694 meter tevens het hoogste punt van België. Doe tijdens uw wandeling door dit natuurgebied wel goede kleding en schoenen aan, want het prachtige natuurgebied de Hoge Venen is ook het natste gedeelte van België.

Vakantie Ardennen boeken?

Vakantiegangers die houden van natuur, kunnen een vakantie in de Ardennen zeker niet aan zich voorbij laten gaan. De Ardennen is het grootste bosrijke gebied van België waar veel beekjes en rivieren doorheen stromen. In de grotten in de Ardennen is zelfs bronwater te vinden. Deze regio is enorm populair onder Nederlandse vakantiegangers die niet het vliegtuig, maar met de auto op vakantie gaan. Wilt u verzekerd zijn van een vakantiehuis in de Ardennen? Boek dan snel een week, weekend of midweek Ardennen en geniet vanuit uw favoriete vakantiehuis. Eén ding is zeker: u bevindt zich hier in de mooiste omgevingen!

Hoeveel vakantiehuisjes in de Ardennen heeft heerlijkehuisjes.nl?

Wij verhuren bijna 150 vakantiehuizen in de Ardennen. Dit zijn chaletjes tot aan luxe vakantiehuizen met zwembaden en andere wellnessmogelijkheden. Gaat u met een kleine of grote groep? In ons aanbod vindt u voor iedere groepsgrootte een geschikte vakantiewoning!

Wat voor type vakantieverblijven zijn er in de Ardennen?

Boek bij ons een vakantiewoning, groepsaccommodatie, appartement of bungalow in de prachtige omgeving van de Ardennen. Liever een vakantie in pure luxe? Boek dan een van onze 42 villa's in de Ardennen.

Welke bezienswaardigheden moet ik bekijken in de Ardennen?

Brengt u uw vakantie in het zuiden van de Ardennen door? Dan is het Middeleeuwse kasteel van Bouillon zeker een aanrader. Dit grote kasteel bevindt zich direct aan de rivier de Semois en is goed bereikbaar met de auto. Vanaf het kasteel heeft u een fantastisch panorama-uitzicht over de stad Bouillon en de rivier waaraan het ligt. Dit kasteel is het best bewaarde kasteel uit de Middeleeuwen. Het kasteel is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Grotten van Han

Verblijft u kort of lang in de Ardennen? Dan kunt u niet om de Grotten van Han heen. Een ideaal stukje sightseeing voor het hele gezin. Jaarlijks komen er meer dan 300.000 toeristen af op dit natuurfenomeen. De grotten zijn ontzettend groot en zeer indrukwekkend. Met de ondergrondse boottocht krijgt u een once-in-a-lifetime-experience. Zeker een aanrader!

Abdij van Orval

Voor de bierliefhebbers is deze abdij zeker aan te raden. Heel België staat natuurlijk bekend om haar heerlijke speciaalbieren. In de Ardennen is Orval bier een van de bekendste biersoorten. Dit trekt veel dagjesmensen aan die graag iets van dit bier willen proeven. Naast de proeverij zijn er kruidentuinen, een ruïne en een museum waar alles wordt verteld over het brouwproces van bier. Naast bier staat de Abdij van Orval ook bekend om de bijzondere kazen die er gemaakt worden.  

Cultureel dagje Mons (Bergen)

Wanneer u van cultuur, theater en kust houdt is de stad Mons (Bergen), zeker een bezoek waard. Breng vanuit uw vakantiehuis in de Ardennen een bezoek aan deze stad die in 2015 de Culturele Hoofdstad van Europa is geweest. In Mons en haar omgeving vinden het hele jaar door 45 tentoonstellingen, 300 evenementen en ongeveer 1.000 culturele en artistieke activiteiten plaats. Daarnaast wordt er een ode gebracht aan Vincent van Gogh, die enige tijd in de omgeving van Mons woonde. Zo is er een expositie over van Gogh in het Museum Beaux-Arts-Mons en worden de woningen waar van Gogh verbleef opengesteld voor publiek.

Naast de vele culturele en artistieke activiteiten is Mons ook een mooie stad om gewoon te bezoeken. Ontdek deze historische, sfeervolle en gezellige plek tijdens een stadswandeling en geniet op het Grand Place, het centrale plein van de stad, op een van de vele terrassen. Liever een dagje winkelen? Dan zijn de leuke winkelstraatjes rondom het Grand Place zeker een aanrader.

Wat is er te doen in de Ardennen?

Bent u graag actief bezig tijdens uw vakantie? In de Ardennen liggen tal van sportuitdagingen klaar voor de sportievelingen. Neem uw fiets, mountainbike, wandelschoenen of kano mee en maak urenlange wandeltochten over hellingen, grasland en bossen.

Plopsa Coo

Met een bezoek aan attractieparken houdt u de kinderen altijd tevreden! Attractiepark Plopsa Coo is te vinden nabij de Watervallen van Coo. Het attractiepark is met name gericht op de jonge kinderen. Het park is ingericht op Kabouter Plop, waardoor de attracties voor oudere kinderen niet meer uitdagend zijn. 

Dagje Spa

Het merk bronwater Spa kent iedereen wel. Spa rood of een Spa blauw: het bronwater komt uit de grotten van de Ardennen. Echter, oorspronkelijk is dit een stadje dat bekend staat om het racecircuit Franchorchamps, maar ook als bekend kuuroord. Voor allerlei wellness-behandelingen, warmwaterbaden en andere verwennerij bent u in Spa aan het juiste adres! U kunt hier een vakantiehuis in Spa bekijken.

Fietsen en wandelen

De Ardennen liggen vol met fiets en wandelpaden; er is echt voor ieder wat wils. Zo zijn er MTB-routes, routes voor families met kinderen, racefietsroutes, fietsevenementen en andere “fietsaccessoires”. Als u in een plaatselijk dorpje bent, kunnen zij u van alles vertellen over de routes, kaarten en toertochten. Gaat u liever te voet? Dan zijn gebieden als de Semois, de Lesse en de Salm prachtige omgevingen om te wandelen. Ook hier vindt u een groot netwerk van diverse wandelroutes, variërend van 1 tot 5 uur wandelplezier. Voorbeelden van deze routes zijn onder andere de Bouillonnante, Transardennaise en de Transsemoisienne.

Welke Ardense lekkernijen moet ik zeker proeven?

Liefhebbers van lekker bourgondisch eten zitten goed in de Ardennen. In de Ardennen vindt u namelijk tal van leuke restaurantjes waar veelal lokale specialiteiten op de kaart staan. In de herfst en wintermaanden staan er vaak verschillende soorten wild op de kaart, die lokaal geschoten worden. Of proef de gezouten, gedroogde en gerookte Ardennen ham, de Luikse stoop, Luikse wafels of Dinantse koek. Tijdens uw vakantie in de Ardennen mag een glaasje le Purnalet zeker niet ontbreken. Dit drankje uit La Roche en Ardenne stamt uit de tijd van de Romeinen. De licht zoete drank gemaakt van sleedoornvruchten, honing en jenever kan het beste koud worden gedronken. Daarnaast worden er in de Ardennen uiteraard ook heerlijke bieren gebrouwen. In de Ardennen vindt u een aantal lokale brouwerijen die onbekende bieren produceren die alleen in de regio te verkrijgen zijn. Een bekende bierbrouwerij uit de Ardennen is het kabouterbier van Achouffe. Ga mee met een rondleiding door de brouwerij en proef de zes Chouffe bieren in de taverne van de brouwerij of in de gezellige cafés in het dorp.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有